Noour Objects skapades ur livets kontraster. I kombination av nyfikenhet och passion väcktes en idé där ljuset fick visa vägen. 

Noour Objects är till för att förenkla och addera ljus i din vardag. Genom en enkel prenumerationstjänst har du en sak mindre att skriva på inköpslistan. Tänk att aldrig mer behöva glömma köpa ljus? Har det hänt oss så gissar vi att det även hänt dig. Med vår tjänst är du alltid redo.

Genom traditionella, moderna och färgglada ljus skapar du en stämning vart du än befinner dig, närsomhelst, varsomhelst och hursomhelst. Noour Objects erbjuder ljus för alla.

“Namnet Noour härstammar från arabiskan och betyder ljussken".

"Våra hem har aldrig varit viktigare och det är många som spenderar mer tid hemma än vad de någonsin gjort. Att tända ljus i vårt hem med härliga färger är för oss en viktig del till att fylla på med energi och känna oss levande”.

Noour Objects drivs med ett stort kreativt engagemang där samarbeten med noggrant utvalda kreatörer och leverantörer står i fokus. Vi vill inspirera till att unna dig ett eller flera  ljus i vardagen.

@NoourObjects

#Noourisamood