LJUS SIGNERAD - HANNAH WIDELL

 Publicerad 2022-11-20

En höstdag i oktober för ganska precis ett år sedan korsades våra vägar för första gången när Hannah Widell uttryckte på sociala medier att hennes ljusförråd var slut - där och då blev vi en perfect match made in heaven! 

Från att vara en av våra första kunder till att bli en av vår mest betydelsefulla prenumerant har vi genom ljusen fått följa med Hannah Widell och hennes familj till några av deras största ögonblick under året som gått. Och med ögonblick menar vi såklart när gosigaste Frank föddes, Hannah och Philips drömmiga bröllop och flytten till deras fantastiska våning. 

Vi har tillsammans med Hannah Widell tagit fram en härlig palett bestående av kulörerna linne, blå/grå, gammelrosa och vinröd. Att dekorera med ljus signerad av Hannah Widell är givet till att förhöja känslan av maximalt mys under höstens mörka kvällar. 

 Fem snabba med Hannah Widell
 Berätta, vem är Hannah Widell?

 

Ja, vem är Hannah Widell. Jag är en hårt arbetande fyrbarnsmamma som försöker göra livet så härligt det bara går.

 

Ni har precis flyttat, hur inreder ni ert nya hem?

Så kul. Älskar att flytta. Vissa tycker att det är en mardröm men varje hem är ju ett nytt sätt att leva och det tycker jag är spännande. Vår inredning har ett stort fokus på att skapa platser att leva i. Samtidigt som vi vill att det ska vara snyggt och jag älskar vackra saker. Philip min man är arkitekt och blir lätt nervös av alla mina loppis och auktionsfynd. Men jag tror att det blir en bra kombo. Det stilfulla i kombo med det lite tokiga. Vi har mjuka grundfärger från vitt och beige till grått och grönt. Till det lägger vi till starka färger.


Vad betyder ljus för dig och när tänder du dem?

Jag är galen i ljus. Det är allt. Om man inte har något kan man i alla fall tända ljus. Jag tänder ljus varje dag. Varje morgon vid frukostbordet särskilt nu när det är så mörkt. Och när vi kommer hem från alla vardagsgrejer så tänder jag ljus i kök, vardagsrum och matsal. Det bästa jag vet är på helgen innan en middag när allt är fixat, städat, dukat och man tänder alla ljus precis innan gästerna kommer. Det är så mycket härlig förväntan i det.

Ljussammansättningen signerad - Hannah Widell, berätta mer om den?

Så glad över att få ha satt ihop ”mina färger” jag utgick från hur jag vill ha det just nu och färgkombinationer jag tycker om. Att blanda rött och rosa är alltid fint. Utgår nästan alltid från de här färgerna i allt jag gör från kläder till nagellack och inredning. Så fint att få vara med på ett litet håll också i de hem de hamnar.

Vad uppskattar du mest med vår tjänst?

För mig är er tjänst perfekt. Jag har ju annars alltid det på min att göra lista att handla ljus och nu slipper jag tänka på det. Att ni sen har världens bästa färgsmak är en sån superbonus. Kul att bli överraskad med för mig nya färger och ta in dem i dukningar och annat.

Hannah Widells fantastiska ljussammansättning - en riktig vinterdröm!